Spelend thuiskomen bij jezelf

Grotefoto-IAJHCV3E

“If you want to awaken all of humanity, then awaken all of yourself. If you want to eliminate the suffering in the world, then eliminate all that is dark and negative in yourself. Truly, the greatest gift you have to give is that of your own self-transformation.”  Lao Tzu 

 

  • Heb je weleens het gevoel dat je in contact met anderen jezelf kwijtraakt?
  • Zou je graag meer zelfvertrouwen willen hebben en jezelf meer willen laten zien?
  • Zou je graag een liefdevollere relatie met jezelf willen?

De belangrijkste relatie in je leven is die met jezelf. Wat er verder ook gebeurt: jij bent er altijd.
Toch zoeken we ons geluk vaak bij de ander. We passen ons aan aan de behoeftes en verwachtingen van anderen in de hoop op contact, liefde en waardering. We zijn bang dat, als we echt onszelf zouden zijn, anderen ons zouden afwijzen. Gek genoeg blijkt vaak het tegendeel het geval te zijn. Hoe authentieker je wordt, hoe meer mensen zich tot je aangetrokken voelen. Misschien niet allemaal, maar wel de juiste. Als je durft jezelf te zijn, jezelf respecteert en goed voor jezelf zorgt, geeft dat veel rust, vertrouwen en ontspanning. Je bent minder afhankelijk van anderen, waardoor je juist vrijer wordt in het contact.

Deze training gaat je dieper in contact brengen met jezelf. Je wordt uitgenodigd om steeds weer te voelen, wat binnenin jou werkelijk gebeurt. En om dat ruimte in geven en te laten zien. Door expressie te geven aan je echte gevoelens en ermee te spelen, kom je in contact met diepere lagen in jezelf. Dat is bevrijdend en geeft veel energie. Juist het contact maken met oude angsten en oordelen, die ons normaliter in de weg staan, geeft heel veel ruimte en opluchting. We zakken dieper in onszelf. Het resultaat: je voelt je meer verbonden met jezelf. En laat dat nou een voorwaarde zijn om je meer verbonden te kunnen te voelen met alles en iedereen om je heen.

 Grotefoto-POZSR7JA 2

Mooie training waar plezier en uitdaging hand in hand gaan.”
Tineke, 52, levensontdekker

 

Praktische informatie:

2 dagen van 10.00 – 17.00 uur
Data: zaterdag 9 april en zaterdag 16 april 2016
Kosten: 225,00 euro (191,25 euro voor minima = -15%)
Locatie: Tuinzaal Concordia, Utrecht (gratis parkeren)