Play to Be Unlimited

gefaehrliche-haengebruecke-ueber-einen-fluss

“In any given moment you have two options:
to step forward into growth or to step back into safety.”
Abraham Maslow
 

  • Wil je je helemaal vrij spelen?
  • Zoek je een plek waar je je structureel verder kunt ontwikkelen?
  • Wil je dat graag in een veilige sfeer doen, samen met anderen?

De doorgaande groep is voor iedereen die behoefte heeft aan echte verdieping. Die stil wil staan bij de dingen en liefst ‘all the way’ wil gaan. En die dit op een structurele basis wil doen. Het kan heel krachtig zijn om dit een een groep te doen met gelijkgestemden, door de voeding en steun kan je proces in een stroomversnelling komen.

De doorgaande groep bestaat uit 7 blokken. De zeven chakra’s dienen daarbij als inspiratiebron. Elk blok bestaat uit 5 dagen, die gemiddeld eens in de twee weken plaatsvinden.

Je kunt je per blok opgeven, maar ook voor een heel jaar.
Telkens op de 4de dag van een blok geef je aan of je het volgende blok doorgaat. Als mensen stoppen, is er plaats voor nieuwe mensen om in te stromen. Het maakt niet uit in welk blok je start. Na 7 blokken start ik weer met het eerste chakra.

Voorwaarde voor deze training is dat je eerder een basistraining of andere trainingen bij mij hebt gevolgd. In uitzonderingen is toelating na een intakegesprek mogelijk.

In het seizoen 2015/16 zijn er de volgende vier blokken:

Blok 1: “Zijn of niet zijn”

Dit blok gaat over het prille begin, over het nieuwe, over de verwondering. Maar ook over er helemaal zijn, over ruimte innemen, over de eigen kracht voelen. En over ‘er niet durven zijn’. Bijzondere aandacht krijgt ook het fysieke, het lichaam.

Data: volgen

Blok 2: “Ik voel, dus ik ben”

Dit blok gaat over emoties. Het ontdekken, toelaten en uitvergroten van en spelen met emoties. Over controle loslaten en ‘vanuit je buik’ aanwezig durven zijn, over het volgen van je impulsen. Ook flirten en ‘aantrekkingskracht’ zullen een rol spelen.

Data: volgen

 
Blok 3: “Zijn in contact”

Dit blok gaat over jou in contact met de andere en met je sociale omgeving. Het gaat ook over je wilskracht, je vermogen om voor jezelf op te komen en duidelijk Ja of Nee te zeggen, het gaat over macht en onmacht.

Data: volgen

Blok 4: “Zijn met wat Is”

Dit blok gaat over vanuit je hart zijn met wat is. Het gaat over voelend aanwezig zijn, over compassie, over incasseren en over overgave. Thema’s zijn ook: geven en ontvangen, het verlangen naar verbondenheid en… de romantische liefde.

 

Tijden: 10.00 – 17.00 uur

Kosten: 595,00 euro (505,00 euro voor minima = -15%)

Informatie volgt