Aanmelden

  *Naam:

  Woonadres:

  PC-Woonplaats:

  *e-mail:

  *Telefoon:

  *Leeftijd:

  *Geslacht:

   

  *Naam training:

  *Startdatum training:

  *Te betalen bedrag:

   

  Opmerking:

   

  *Voorwaarden:

  akkoord

  Bij deze verklaar ik dat ik onderstaande voorwaarden en annuleringsvoorwaarden heb gelezen en ermee akkoord ga.

   

   

  Voorwaarden

  • Ongeveer één week van tevoren ontvang je per mail een officiële deelnamebevestiging en alle nodige informatie. Plaatsing voor de workshop geschiedt in volgorde van binnenkomst betaling. Het geld dient uiterlijk 14 dagen vóór aanvang van de workshop op de rekening te staan: IBAN-nummer: NL 26 TRIO 0254819346 (BIC: TRIONL2U) t.a.v. Play to Be, o.v.v. workshop + datum
  • Annuleren is kosteloos mogelijk tot uiterlijk 10 dagen vòòr aanvang van de workshop. Na die tijd is restitutie van het cursusgeld niet meer mogelijk. Mocht het mij echter lukken om jouw plek op te vullen, blijft het geld één jaar staan en kun je de workshop op een ander moment volgen, mits je €10 administratiekosten bijbetaalt.
  • In de workshop wordt persoonlijk en diepgaand gewerkt. Dit kan veel oproepen. Het is echter geen therapie. De deelnemer is ten alle tijden verantwoordelijk voor zijn/haar eigen proces en kan de de cursusleidster er op geen enkele manier aansprakelijk voor stellen.
  • Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van eigendommen van de deelnemers voorafgaand, tijdens of na afloop van de trainingen.