Kirsten Lüpke

kirsten-2014-04Kirsten Lüpke (1963) is van huis uit dramadocente, coach en ‘gediplomeerde clown’.
Sinds meer dan 20 jaar geeft ze trainings, workshops en coaching op het gebied van communicatie, bewustwording en zelfexpressie. Al tijdens haar studie was zij geboeid door de raakvlakken tussen spel en spiritualiteit. De clown diende haar lang als prachtig instrument. Al 10 jaar werkt zij met veel toewijding binnen haar bedrijf ClownSpirit . Zij heeft honderden mensen begeleid bij bewustwordingsprocessen.
Op gegeven moment werd haar het jasje van de clown te krap en kreeg ze behoefte om naast het clownswerk ook andere spelvormen en methodes in te kunnen zetten om mensen te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Het werd tijd voor iets nieuws, naast het clownswerk. Dit resulteerde begin 2015 in haar nieuwe bedrijf Play to Be.

 

Naast haar opleidingen heeft Kirsten intensief geleerd van onder meer:
de 5 ritmes van Gabriele Roth, energiewerk volgens Bob Moore, het bewustzijnswerk van Diamond Logos en van de Zijnsoriëntatie, tantra in het Centrum voor tantra Amsterdam en bij
OshoLeela, de Galli-Methode van Johannes Galli, Feminine Power bij Katherine Woodward Thomas en Claire Zemmit, the Work van Byron Katie.

Heb je zin om de biografische achtergrond van Kirsten te lezen, die haar gebracht heeft
bij PLAY TO BE, lees dan hier verder …

En ben je benieuwd naar het clownswerk van Kirsten, neem dan ook eens een kijkje op de website van ClownSpirit.