Testimonials

 • “Zondag 14 juni de workshop “Spelend geven en ontvangen” door Kirsten Lüpke gevolgd. Dank je wel Kirsten voor je professionele en speelse begeleiding! Het was leuk, dynamisch, en confronterend. Ook nog even clown mogen zijn. Ik heb ervaren dat je heel intuitief bent, scherp waarneemt, en dat je doorvraagt en uitnodigt in het contact omwille van helderheid en inzicht. Dank je wel voor je feedback m.b.t. het mogen verwelkomen van mijn innerlijke vrouw en het openen van mijn hart!”

  Edward Sluijter, 68, werktuigbouwkundige

  “Beste Kirsten, Ik heb jou als trainer als heel erg prettig ervaren. Je brengt veiligheid, ik heb het gevoel dat iedereen zich gezien voelt, je bent helder, je laat dingen waar de cursist (nog) niet aan toe is voor wat het is, je bent niet zweverig, je bent invoelend, je bent aandachtig, je bent leuk en je hebt veel in je mars!”
  Margreet Derks,  Cliniclown
   

 • “Ik vind dat je op een heel fijne, warme manier confronteert en je geeft het niet snel op, vooral dat laatste kan ik erg waarderen: je laat voelen dat je in de ander gelooft. Ik voel me mede dankzij door jouw workshops weer meer samenvallen met mezelf en vervolg de weg die mij dankbaar en blij maakt als een kind……….. dank je wel.”
  Aloys Gosselt, 60 jaar, systeem- en groepstherapeut
   
 • Geweldig hoe jij mensen bij hun gevoel kunt brengen, je sensitiviteit. Ik vind het heerlijk met je te werken, om gezien en gehoord, en zo goed en prettig gecoacht te worden. Fijne, leuke, zinnige training.”
  Annette Wieringa 
   
 • “Kirsten’s manier van leidinggeven vind ik verzorgd, liefdevol en direct. Ze heeft het talent haar directheid op een manier te verpakken zodat het niet als kritiek wordt ervaren. Ze heeft duidelijk de leiding, maar ik vind haar op geen moment overheersend.”
  Syb
   
 • “Kirsten is heel duidelijk in waarom zij dingen doet zoals zij ze doet. Ik heb veel ervan geleerd hoe zij met ieder persoonlijk omgaat. Zij ondersteunt, confronteert, beschermt, daagt uit en is heel concreet. Ik vind haar een echte vakvrouw.”
  Esther
   
 • “Kirsten’s begeleiding was heel erg knap. Hoe er heel snel een enorme openheid naar en vanuit iedereen ontstond was een speciale ervaring. Er werden heftige emoties geraakt maar toch was het niet zwaar, integendeel het was prachtig om te zien hoe dingen gewoon konden stromen zonder dat er moeilijk over gedaan werd, heel fijn.”
  Mirjam, poppenspeelster
   
 • “Ik ben door de workshop meer bewust geworden van mijn innerlijk. Door de oefeningen heb ik geleerd hoe ik dicht bij mijzelf kan blijven.”
  Betty van Wijngaarden, 46, activiteitenbegeleidster in een verzorgingstehuis
   
 • De workshop heeft me energie gegeven, veel plezier, ontspanning … Spelen met die stukken [van mezelf], mezelf er door laten uitdagen en vervolgens verrassen. Soms betekent dat ook geconfronteerd worden, maar in een veilige setting, dus dat mag er ook zijn. … Kirsten’s stijl heeft een uitdagende, stimulerende en motiverende werking. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk, haar feedback is leerzaam, haar oefeningen zijn…. verbreedend.”
  Diana Doornekamp, (spel-) therapeut, competentie trainer